headers_sec_3.png

Onze klanten geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel tussen de klant en kunstenaars. 

De Kunsthuizen zijn gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunstenaars van naam en zijn voor particuliere en zakelijke kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. De collectie behoort tot de meest toonaangevende in haar genre en behelst ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars.

Naast ondersteuning door Directie, Collectiebeheer, Administratie & Finance kent De Kunsthuizen 3 hoofd business units van waaruit klanten bediend worden:

 • Zakelijke markt

  De Kunsthuizen hebben jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt op het gebied van kunst in de werkomgeving. De Kunsthuizen leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot marktleider in het kwalitatief hoogwaardige segment. De ruim 250 zakelijke klanten worden ondersteund door een enthousiast team van 5 Art consultants, 4 commerciële binnendienst medewerkers, een team van flexibel inzetbare inrichters en natuurlijk vanuit 5 fysieke vestigingen in Nederland.
 • Particuliere markt

  Vanuit vestigingen in Amsterdam, Leiden, Delft, Breda en Apeldoorn, via beurzen en middels exposities bedienen De Kunsthuizen particuliere klanten door heel Nederland. De laagdrempelige toegang tot de collectie middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen, de kwaliteit van de collectie, oog voor service en een zeer scherpe prijsstelling hebben er in geresulteerd dat De Kunsthuizen in Nederland inmiddels toonaangevend en marktleider zijn op het gebied van particuliere kunstuitleen. Onze particuliere klanten worden geholpen door een enthousiast team van 10 Galerie medewerkers.
 • Art productions

  Voor diverse kunstenaars treedt De Kunsthuizen op als uitgever en management bij de vervaardiging van hoogwaardige kunstproducties. De Kunsthuizen draagt zorg voor distributie en verkoop aan vakhandel in binnen- en buitenland en de behartiging van de belangen van de kunstenaars. Binnen Art productions worden tevens maatwerk kunst producten verzorgd voor zakelijke klanten. De Artproductions kent 2 projectverantwoordelijke accountmanagers die in teams van wisselende samenstelling werken.

Op dit moment zijn er geen vacatures. Mocht u gerichte interesse hebben in werken bij De Kunsthuizen dan kunt u uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie richten aan info@kunsthuizen.nl. Mocht er een passende vacature ontstaan dan nemen wij contact met u op.

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Hartesteeg 2b
2312 JX Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)71 5284480
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

image

Delft

Vrouw Juttenland 22
2611 LC Delft
+31 (0)15 2133327
info@kunsthuisdelft.nl

 

Lees meer

image

Apeldoorn

Schumanpark 131
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 5212376
info@kunsthuisapeldoorn.nl

 

Lees meer

 • 1