headers_sec_1.png

 • Waardevaste kunstenaars

  Koop wat u mooi vindt! Dat is het beste advies wat wij u kunnen geven bij de selectie van een kunstwerk. Natuurlijk is het daarbij ook geruststellend om te weten dat een eventuele aankoop tevens een waardevaste investering is. Hoewel de toekomst zich natuurlijk niet laat voorspellen kunt u bij De Kunsthuizen er als bij geen ander van uit gaan dat het er ons alles aan gelegen is om tot een zo goed mogelijk aankoop- en investeringsbeleid te komen. Alle kunstwerken in de collectie van De Kunsthuizen worden namelijk door ons aangekocht. Particuliere én zakelijke klanten hebben naast aankoop ook het recht om de kunstwerken via uitleen in huis te halen. Besluit u na een paar jaar om werk te wisselen dan is het ook in het belang van De Kunsthuizen dat het door u gehuurde werk minimaal waardevast maar het liefst in waarde is toegenomen. Zo is uw belang van een goede investering onlosmakelijk verbonden met ons belang. Een belang wat de traditionele galeriewereld, die werk uit consignatie verkoopt, niet kent.

 • Toonaangevend

  Ontstaan vanuit een particulier initiatief en een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. 

 • Onderscheid door kwaliteit

  De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook door bijvoorbeeld jonge kunstenaars te voorzien van de hoogste kwaliteit schilderslinnen en materialen en door te investeren in bijzondere projecten van kunstenaars om zo kwaliteit verbetering en verdieping van de collectie mogelijk te maken. 

 • Breed opgezet

  De collectie van de Kunsthuizen bewust zó opgebouwd dat deze zowel werk van kunstenaars bevat die origineel en toegankelijk werk vervaardigen, als mede het werk van kunstenaars die zich richten op  vernieuwend, museaal werk of meer contemperaire werk. Ook is er binnen de collectie ruime aandacht voor het werk van jong en uitzonderlijk talent en mogen De Kunsthuizen zich verheugen aan de wieg te hebben gestaan van het succes van menig jonge kunstenaars.

 • Authentieke kunstenaars

  Ontstaan vanuit een passie voor kunst is het van De Kunsthuizen ook altijd een streven geweest om zich te richten op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door echte kunstenaars, vernieuwers en voorlopers in hun genre. Waardevast en courant. U treft bij De Kunsthuizen dus geen fabrieksmatig in het buitenland vervaardigde kunst van kunstenaars met fictieve namen of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar.

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Hartesteeg 2b
2312 JX Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)71 5284480
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

image

Delft

Vrouw Juttenland 22
2611 LC Delft
+31 (0)15 2133327
info@kunsthuisdelft.nl

 

Lees meer

image

Apeldoorn

Schumanpark 131
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 5212376
info@kunsthuisapeldoorn.nl

 

Lees meer

 • 1