headers_sec_2.png

 • Passie voor kunst

  De Kunsthuizen zijn ontstaan vanuit een particulier initiatief, vanuit een passie voor kunst en de wens om deze passie met het publiek te delen. Geboren vanuit deze gedachte verschillen De Kunsthuizen qua werkwijze en visie significant van de traditionele kunstmarkt. Waar galerieën uitsluitend in consignatie werk aanbieden en de traditionele kunstuitleen zich met name toespitst op het aanbieden van via BKR regeling verworven kunstwerken, hebben De Kunsthuizen zich vanaf haar oprichting toegelegd op het fysiek investeren in de collectie, loopbaan en toekomst van kunstenaars. 
 • Vertrouwen

  Om het vertrouwen in de kunstenaars kracht bij te zetten wordt al het door De Kunsthuizen aangeboden werk van de kunstenaars tegen marktconforme tarieven aangekocht. Daarnaast investeren De Kunsthuizen in beurspresentaties, bijzondere projecten en exposities van de door haar vertegenwoordigde kunstenaars en maken De Kunsthuizen de kunstwerken van de kunstenaars laagdrempelig toegankelijk middels flexibele kunstkoop- en kunstuitleen regelingen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het bereik van de kunstenaars, als mede hun onafhankelijkheid, significant toeneemt waardoor de kunstenaars zich onbekommerd kunnen concentreren op het creatieve proces. In ruil hiervoor bieden de kunstenaars De Kunsthuizen eerste keuze als er nieuw werk tot stand komt, wat weer ten goede komt aan de collectie van de Kunsthuizen en haar klanten.
 • Succesvolle wisselwerking

  De succesvolle wisselwerking tussen de kunstenaars en De Kunsthuizen, en de grote belangstelling van zowel zakelijke als particuliere klanten heeft er in geresulteerd dat het initiatief van de broers Henk-Jan en Bart Mulder de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende beschikbare hedendaagse kunst collectie van Nederland.

 

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Hartesteeg 2b
2312 JX Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)71 5284480
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

image

Delft

Vrouw Juttenland 22
2611 LC Delft
+31 (0)15 2133327
info@kunsthuisdelft.nl

 

Lees meer

image

Apeldoorn

Schumanpark 131
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 5212376
info@kunsthuisapeldoorn.nl

 

Lees meer

 • 1