headers_sec_3.png

 • Spaartegoeden en collectie uitwisselbaar!

  Absoluut uniek in Nederland is de mogelijkheid om te “switchen” tussen de Kunstcollecties van Alkmaar, Leiden en Delft! Woont u in Leiden en ziet u een werk in Alkmaar wat u bevalt... geen probleem, we halen het graag geheel vrijblijvend even voor u naar Leiden. Ook het door u opgebouwde spaartegoed kunt u aanwenden op alle locatie's van De Kunsthuizen. Zo wordt u niet beperkt in de besteding van uw spaarbedrag en heeft u toegang tot de meest uitgebreide hedendaagse kunstcollectie van Nederland!

 • Marktleider

  De Kunsthuizen  leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en zijn daardoor de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot marktleider in haar segment. Van beursgenoteerde ondernemingen tot eenmanszaken, van overheid tot gezondheidszorg: De Kunsthuizen zijn van alle markten thuis!

 • Full service

  Als klant van De Kunsthuizen wordt u alle zorg uit handen genomen. Vanaf de vrijblijvende kennismaking tot aan het transport, inrichting, verzekering en periodieke wisselingen. 

 • Goed bereikbaar & op zondags geopend!

  U kunt doorgaans goed parkeren voor, of in de directe omgeving van De Kunsthuizen. Komt u van wat verder dan is ook de zondagmiddag voor u wellicht een goede tip. Wij zijn elke zondagmiddag geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

 • Hoge service

  De Kunsthuizen hechten veel waarde aan een onberispelijke dienstverlening. Dit uit zich niet alleen in de samenstelling van de collectie maar bijvoorbeeld ook in het hoogst aantal kundige Art consultants per klant: hierdoor kunnen wij u ook echt de aandacht geven die u verdient.

 • Professioneel

  De Kunsthuizen doen hun zakelijke klanten ‘er niet bij’ maar u wordt bediend door een team van enthousiaste en professionele medewerkers die uitsluitend onze zakelijke klanten bedienen. 

 • Inclusief

  De dienstverlening van De Kunsthuizen is inclusief:

  transport,
  inrichting,
  allocatie-rapport,
  naslagwerk,
  verzekering,
  jaarlijkse wisselmogelijkheid.

  Wij nemen u graag alle zorg uit handen!

 • Kwaliteit

  De collectie van De Kunsthuizen onderscheid zich door continue investering in kwaliteit. Niet alleen in de kwaliteit van de collectie zelf, maar ook wordt bijvoorbeeld bij ingelijst werk uitsluitend gekozen voor de meest hoogwaardige maatgemaakte lijsten (u treft bij ons geen blankhouten- of aluminium wissellijsten) en wordt veel werk standaard voorzien van exclusief museumglas (hoge UV bestendigheid én nagenoeg zonder spiegeling).

 • Betaalbaar

  De Kunsthuizen zijn hét bewijs dat kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn. De Kunsthuizen leveren aantoonbaar de hoogste kwaliteit collectie en service tegen de scherpste prijs. Een fraaie collectie van 10 kunstwerken huurt u bijvoorbeeld al voor 88,- euro per maand!

 • Flexibel

  Een professioneel team is dagelijks door heel Nederland onderweg om onze zakelijke klanten te bedienen. Mocht er een keer iets zijn wat bij u  tussendoor aandacht nodig heeft dan kunnen wij dat gegarandeerd snel voor u verzorgen. 

 • Meerdere aansprekende locaties in Nederland

  U kunt als klant van De Kunsthuizen terecht op meerdere leuke locaties in Nederland. Combineer uw bezoek aan De Kunsthuizen met een leuke middag in Leiden, Delf of Alkmaar. Stuk voor stuk bijzondere plaatsen met een zeer rijke historie, leuke terrassen en prachtige oude binnenstad.

 • Originele kunst

  De collectie van de Kunsthuizen richt zich op authentieke en originele kunst. Kunst vervaardigd door echte kunstenaars, vernieuwers en voorlopers in hun genre. U treft bij De Kunsthuizen dus geen fabrieksmatig in het buitenland vervaardigde kunst of werk wat inbreuk maakt op de creativiteit en inspanningen van de rechtmatige kunstenaar. Zo is uw kunstwerk tevens een mooie waardevaste investering!

 • Toonaangevende collectie

  Ontstaan vanuit een passie voor kunst is de collectie van De Kunsthuizen de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de grootste, snelst groeiende en meest toonaangevende in haar genre en behelst deze inmiddels ruim 10.000 kunstwerken van meer dan 150 vooraanstaande nationale- en internationale kunstenaars. Zo komt er wekelijks nieuw werk binnen en heeft u altijd ruime keuze!

 • Kunstuitleen voor bedrijven

  Kunsthuizen.nl heeft jarenlange ervaring met advisering en begeleiding van de zakelijke markt en kunst in de werkomgeving. Kunsthuizen.nl levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de branche.

  Lees meer

 • Kunstuitleen voor particulieren

  De Kunsthuizen zijn voor kunstliefhebbers uit heel Nederland een begrip. Middels laagdrempelige kunstuitleen mogelijkheden is Nederlands grootste hedendaagse kunstcollectie voor iedereen binnen handbereik. 

  Lees meer

 • Art Alert!

  Het unieke waarschuwingssysteem van Kunsthuizen.nl. Mis nooit meer de nieuwste werken van uw favoriete kunstenaar(s)! Vink uw favoriete kunstenaars aan en wij houden u automatisch via e-mail op de hoogte.

  Lees meer

 • Art@home service

  Het genot van de grootste collectie van Nederland, gewoon bij u thuis! Maak gebruik van de Kunsthuizen Art@home service. Selecteer uw favoriete kunstwerken en wij brengen deze gratis op proef bij u thuis.

  Lees meer

image

Leiden

Hartesteeg 2b
2312 JX Leiden
+31(0)71 - 52 84 480
info@kunsthuisleiden.nl

 

Lees meer

image

Amsterdam

Amstelveenseweg 135
1075 VX Amsterdam
+31 (0)71 5284480
info@kunsthuisamsterdam.nl

 

Lees meer

image

Breda

Wilhelminastraat 11
4818 SB Breda
+31 (0)76 5221309
info@kunsthuisbreda.nl

 

Lees meer

image

Delft

Vrouw Juttenland 22
2611 LC Delft
+31 (0)15 2133327
info@kunsthuisdelft.nl

 

Lees meer

image

Apeldoorn

Schumanpark 131
7336 AS Apeldoorn
+31 (0)55 5212376
info@kunsthuisapeldoorn.nl

 

Lees meer

 • 1